Buzil G 530 BUZ® DISH FIX Neutrální prostředek na ruční mytí nádobí - 1 L

Kód: G530.1
Značka: Buzil
168 Kč 139 Kč bez DPH
Ihned
Buzil G 530 BUZ® DISH FIX Univerzální prostředek na ruční mytí nádobí - 1 L, špičková německá chemie

Detailní informace

Detailní popis produktu

Buzil G 530 BUZ® DISH FIX Univerzální prostředek na ruční mytí nádobí - 1 L, špičková německá chemie. Oblast použití:

  • Na povrchy a materiály odolné proti vodě jako např. nádobí, sklenice, příbory

Výhody/vlastnosti produktu:

  • Dobrá schopnost rozpouštět tuky
  • Vysoká pěnivost
  • Rychleschnoucí a beze šmouh, bez osušení
  • Šetrný k materiálu a pokožce
  • Klinicky testován s příjemnou vůní

Použití a dávkování: 20-40 ml / 10 l vody Upozornění: Plochy nebo předměty, které se dostávají do přímého kontaktu s potravinami, se musí pečlivým opláchnutím vodou zbavit zbytků z čištění. Doplňkové výrobky: Budenat® Intense D 443 - Vysoce účinný dezinfekční čisticí prostředek Budenat® Rapid D 444 - Hotový k použití alkoholový preparát pro rychlou dezinfekci Budenat® Alkasept D 445 - Vysoce alkalický preparát pro dezinfekci Budenat® LM D 447 - Šetrný k materiálu preparát pro dezinfekci Bistro G 435 - Intenzivní čisticí prostředek na kuchyně Metapol G 505 - Leštidlo na kov připravené k použití Buz® Metasoft G 507 - Čisticí prostředek na nerezovou ocel připravený k použití Buz® Polish G 508 - Tekutý písek připravený k použití, hustý Buz® Grillmaster G 575 - Vysoce alkalický čistič na grily a trouby Buz® Grillmaster ready-to-use G 576 - Vysoce alkalický čistič na grily a trouby připravený k použití Indumaster® Intensive IR 44 - Průmyslový čisticí prostředek do kuchyně bez fosfátů Planta® Aloe P 314 - Ekologický prostředek na mytí nádobí, neutrální Budenat® Rapid Wipes D 444 - Hadříky napuštěné alkoholickým preparátem pro rychlou dezinfekci Standardní věty o nebezpečnosti: H319 Způsobuje vážné podráždění očí. Další bezpečnostní pokyny zjistíte v bezpečnostním technickém listě k BUZ DISH FIX G 530 na www.buzil.com.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: