Buzil G 435 BISTRO Intenzivní čisticí prostředek na kuchyně - 1 L

Kód: G435.1
Značka: Buzil
264 Kč 218 Kč bez DPH
Ihned
Intenzivní čisticí prostředek na kuchyně, rozpouštědlo olejů a tuků BISTRO G435 - špičková německá chemie, 1 L 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Intenzivní čisticí prostředek na kuchyně, rozpouštědlo olejů a tuků BISTRO G435 - 1 L, špičková německá chemie. Oblast použití:

  • Gastronomie a velké kuchyně
  • Potravinářský průmysl
  • Povrchy a podlahy odolné proti alkáliím

Výhody/vlastnosti produktu:

  • Vynikající odstraňování nečistot s obsahem bílkovin, olejů a tuků
  • Stabilní pěnová struktura, vhodný pro použití v pěnové pistoli
  • Rychle oddělující podle ÖNORM B 5105
  • Uveden na seznamu RK
  • Uveden na seznamu RE

Použití a dávkování: Udržovací čištění: Mírné znečištění: 20 - 100 ml / 10 l vody Normální znečištění: 100 - 500 ml / 10 l vody Intenzivní čištění: 500 - 1000 ml / 10 l vody Nízkotlaké a vysokotlaké čištění: 1:5 až 1:10 s vodou Pěnová pistole: 1:5 až 1:10 s vodou Upozornění: Vždy používejte studenou vodu. Plochy nebo předměty, které se dostávají do přímého kontaktu s potravinami, se musí pečlivým opláchnutím vodou zbavit zbytků z čištění. Doplňkové výrobky: Budenat® Intense D 443 Budenat® Rapid D 444 Budenat® Alkasept D 445 Budenat® LM D 447 Metapol G 505 - Leštidlo na kov připravené k použití Buz® Metasoft G 507 - Čisticí prostředek na nerezovou ocel připravený k použití Buz® Polish G 508 Buz® Dish Fix G 530 - Neutrální prostředek na ruční mytí nádobí Buz® Grillmaster G 575 - Vysoce alkalický čistič na grily a trouby Buz® Grillmaster G 576 - Vysoce alkalický čistič na grily a trouby připravený k použití Indumaster® Intensive IR 44 - Průmyslový čisticí prostředek do kuchyně bez fosfátů Planta® Aloe P 314 - Ekologický prostředek na mytí nádobí, neutrální Budenat® Rapid Wipes D 444 Standardní věty o nebezpečnosti: H319 Způsobuje vážné podráždění očí. Další bezpečnostní pokyny zjistíte v bezpečnostním technickém listě k BISTRO G435 na www.buzil.com.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: